Stoere en unieke cadeau!
Geleverd binnen 4 werkdagen
Gratis verzending vanaf €75,-
Handgemaakt in Nederland
 • Nederlands
 • B2B

  B2B

  Welkom! Op zoek naar een uniek product?

  Hier bij Designed by Man maken wij alleen maar unieke producten. De producten die terug te vinden zijn in onze webshop zijn allemaal met de hand vervaardigd. En nee niet daar, daar of daar maar gewoon hier in een Nederlands dorp genaamd Ouderkerk aan den IJssel. 

  Wij zijn trots op onze producten en genieten ervan wanneer er fans van ambachtswerk zijn, die onze producten kopen en verkopen. In 2016 waren de eerste stuks van onze producten verkocht aan echte liefhebbers. Tot aan de dag van vandaag hebben wij een heleboel fans mogen blijmaken. Ook wanneer er gevraagd werd voor een speciale aanpassing. Zoals aangegeven wij maken alles zelf en hierdoor kunnen wij eenvoudig aanpassingen maken die de wensen van de klant laat uitkomen. 

  De meeste aanpassingen die wij doen zijn veranderingen of toevoegingen aan het product waardoor het persoonlijker wordt. Het personaliseren van het product geeft iets wat al uniek is nog meer betekenis. Voor het personaliseren gebruiken wij verschillende methodes. Bijvoorbeeld een lasersnijder om een tekst of logo in het product te graferen. Zeefdrukken gebruiken wij om een mooie opdruk te creëren. En Vinyl stickers zien er altijd top uit. Hieronder staan een aantal voorbeelden.

  Heeft u interesse? dan kunt altijd mailen naar [email protected] of als u direct een antwoord wilt dan kunt u bellen naar +31 6 10 28 14 65

  Vinyl sticker 

  Wederverkoper worden?

  Momenteel verkopen wij ruim 80% van onze producten buiten Nederland. En wij zijn altijd opzoek naar nieuwe verkopers voor onze producten binnen Nederland. Wilt u de samenwerking aangaan dan komen wij uiteraard graag in contact met u. Stuur ons graag een mail naar [email protected] met uw gedachten erbij en wij zullen u voorzien van de benodigde informatie. Wij kijken uit naar het eerste contact!

  Designed by Man 9.3 / 9.3 - 83 Reviews @ Webwinkelkeur
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »