Stoere en unieke cadeau!
Geleverd binnen 4 werkdagen
Gratis verzending vanaf €75,-
Handgemaakt in Nederland
 • Nederlands
 • Brandstory

  Brandstory

  Het verhaal van Designed by Man

  Designed by man is ontstaan in 2016. Twee ondernemende jongeren (Jacquin en Dean) maakten voor de grap een jerrycan bar, deze plaatste ze op Facebook. Het bericht op Facebook ging viral en iedereen was enthousiast over de jerrycan bar. Vanaf dat moment hebben Jacquin en Dean besloten dit professioneel aan te gaan pakken. Daarnaast vonden ze het super gaaf om mannen cadeaus te maken.

  De doorbraak

  De twee jongens leerde elkaar kennen op het Hout- en Meubilerings College. Na deze opleiding scheidde hun wegen, maar ze bleven wel contact houden. Jacquin wordt teamleider bij een supermarkt en Dean ging een HBO opleiding doen. Hij deed de opleiding industrieel productontwerper. In 2016 kwamen ze samen op het idee om van een jerrycan een soort drank barretje te maken. Ze maakte van een stalen jerrycan een soort kastje door het open te slijpen en er een deurtje in te maken. In de jerrycan werd een houten interieurtje geplaatst. Jacquin en Dean besloten het op facebook te zetten. Vanaf dat moment is het niet meer rustig geweest bij Designed by Man. Veel mensen vonden het een erg gaaf en stoer concept. Er kwamen steeds meer aanvragen voor de jerrycan barren. Reden genoeg dus om door te gaan met deze jerrycans. De echte doorbraak van Designed by Man kwam, nadat Jacquin en Dean aanwezig waren op de Ambiente-beurs in Frankfurt.

  Het doel

  Een cadeau verzinnen voor mannen is erg moeilijk. Daarom hebben wij het ideale mannen cadeau ontworpen. Met de jerrycan bar heb jij een uniek, stoer cadeau voor elke man of stoere vrouw. Wij denken dan ook aan een stoere volwassen man met bijvoorbeeld tattoo’s.

  De missie van Designed by Man is om overal ter wereld haar jerrycans te verkopen. Het uiteindelijke doel is dat er in elk land een distributeur van de jerrycans komt.

  Onze verwachting 

  Wij hopen dat onze klanten ons product nog nooit hebben gezien en het super vet en origineel vinden. Wij horen graag van klanten dat ze onze jerrycans een stuk vakwerk van kwaliteit vinden.

  Waar hecht Designed by Man waarde aan?

  Bij Designed by Man hechten wij veel aandacht aan eerlijkheid. Voor ons is het erg belangrijk dat de klant tevreden is na aankoop van een jerrycan bij ons. Wij doen hier dan ook alles aan.

  Wij proberen steeds weer uniek te zijn met onze producten. Wij zijn dan ook continu bezig met het bedenken van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande producten. Alle producten van Designed by Man zijn handgemaakt.

  Onze producten

  wij bieden stoere producten als jerrycan giftsetsjerrycan barren, maar ook stoere jerrycan meubels. Neem gerust een kijkje op onze website. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

  Designed by Man 9.3 / 9.3 - 83 Reviews @ Webwinkelkeur
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »