Stoere en unieke cadeau!
Geleverd binnen 4 werkdagen
Gratis verzending vanaf €75,-
Handgemaakt in Nederland
 • Nederlands
 • Design concept

  Design concept

  Design concept Designed by Man 

  Designed by Man biedt stoere en industriële meubelen. Deze zijn een perfect cadeau voor mannen, maar ook ideaal om zelf te gebruiken. De jerrycans zijn te gebruiken als meubel in huis, kamer of mancave. Onze producten creëeren een industriële en stoere stijl.

  Product ontwerpen Designed by Man

  Wij bieden stalen jerrycans aan, maar hoofdzakelijk worden erstoere producten van deze jerrycans gemaakt. De jerrycans waar de producten mee worden gemaakt zijn gepoedercoat. Deze jerrycans zijn beschikbaar in de kleuren groen, rood, zwart, wit, geel en lichtblauw. Andere kleuren zijn mogelijk op aanvraag.

  Elke dag produceren de werknemers van Designed by Man de jerrycans in de werkplaats. Om een jerrycan giftset of jerrycan bar te maken volgen er een aantal stappen:

  • De jerrycan wordt open geknabbeld.
  • ​Op de open geknabbelde jerrycan worden scharniertjes gezet.
  • ​De scherpe randen van de jerrycan en het deurtje worden bedekt met kantafwerkprofiel.
  • ​Het deurtje wordt weer aan de jerrycan vast gemaakt.
  • ​Het slotje wordt op de jerrycan gemaakt.

  Na deze stappen is de jerrycan klaar. Er is nu een jerrycan met een deurtje gemaakt. De tweede stap in het proces is het maken van een interieur. Designed by man biedt verschillende soorten interieurs.  

  Interieurs voor de 10L jerrycans:

  Interieurs voor de 20L jerrycans:

  Deze houten interieurs worden gebeitst. Hierdoor ontstaat ereen stoere look. Met het interieur in de jerrycan kan het worden gevuld met bijvoorbeeld drank. Op de website staan een aantal voorbeelden van hoe de jerrycan kan worden ingevuld. In elk interieur is plek voor glazen en een fles drank.

  Van de 5L jerrycan pakketten worden kerstpakketten en pakketten met kleine drankflesjes gemaakt. Deze jerrycan is uiteraard ook leeg te bestellen. Zo kan de jerrycan naar eigen wens wordeningevuld.

  Naast de barren en giftsets is er ook een giftbox, aquarium en een lamp ontworpen van de jerrycans.

  De giftbox is een ander concept. Bij de giftbox wordt de bovenkant van de jerrycan afgeslepen. Ook hier worden de scherpe randen met kantafwerkprofiel afgedekt. Verder worden er vier slotjes aangebracht. Nu kan de bovenkant van de jerrycan functioneren als deksel. De giftbox kan worden besteld met of zonder vulling. De vulling bestaat uit bier van Hertog Jan, Heineken of Leffe. De giftbox kan ook naar eigen wensen worden gevuld. Het product is verkrijgbaar in de formaten 10 en 20 liter jerrycan.

  Het aquarium wordt gemaakt van een 20L jerrycan. Het produceren van het aquarium gaat hetzelfde als bij de giftbox. Echter wordt er bij het aquarium ook een stuk uit de voorkant van de jerrycan gehaald. Dit maakt het mogelijk om de glazen bak te zien. Thuis hoeft alleen het aquarium nog gevuld te worden. Bij de jerrycan wordt ook een led lamp meegeleverd. Deze lamp zorgt voor een sfeervolle uitstraling.

  Tot slot is er ook een floor lamp ontworpen van de 20L jerrycan. De staande lamp is voorzien van een drie poot. In de jerrycan worden drie lampen gemaakt. Het is een lamp die thuis past binnen een industrieel interieur.  

  Designed by Man is elke dag bezig met het optimaliseren van de producten. Dit, zodat de kwaliteit van de producten steeds beter wordt.

  De producten

  Wij bieden stoere producten als jerrycan giftsetsjerrycan barren, maar ook stoere jerrycan meubels. Neem gerust een kijkje op onze website. Neem bij vragen gerust contactmet ons op.

  Designed by Man 9.3 / 9.3 - 83 Reviews @ Webwinkelkeur
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »