Stoere en unieke cadeau!
Geleverd binnen 4 werkdagen
Gratis verzending vanaf €75,-
Handgemaakt in Nederland
  • Nederlands
  • Privacy Statement

    Privacy Statement

    Privacybeleid Designed by Man B.V.

    https://www.designedbyman.nl/nl/

    Over ons privacybeleid

    Designed by Man B.V. geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben
    voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw
    gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter
    beschikking aan derden.
    Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van
    Designed by Man B.V.. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 18/05/2022, met het
    publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft
    welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder
    welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke
    wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met
    betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.
    Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u
    vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.

    Over de gegevensverwerking


    Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke
    beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

    Webwinkelsoftware


    MijnWebwinkel


    Onze webwinkel is ontwikkeld met software van MyOnlineStore. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze
    dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. MyOnlineStore heeft toegang tot uw
    gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander
    doel. MyOnlineStore is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende
    beveiligingsmaatregelen te nemen. MyOnlineStore maakt gebruik van cookies om technische informatie te
    verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of
    opgeslagen.
    Webhosting

    Transip


    Wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van Transip.Transip verwerkt
    persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij
    metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. Transip heeft
    passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw
    persoonsgegevens te voorkomen. Transip is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht.
    transip
    Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van transip. Deze partij heeft
    passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze
    gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. transip heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons emailverkeer vertrouwelijk.

    Payment processors

    Mollie


    Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van
    Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of
    creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw
    persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de
    dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen.
    Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens
    van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw
    gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

    Klarna


    Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van
    Klarna. Klarna verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of
    creditcardnummer. Klarna heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw
    persoonsgegevens te beschermen. Klarna behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de
    dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen.
    Klarna deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en
    informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde
    waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de
    onderdelen van Klarna’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Klarna bewaart uw gegevens niet
    langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

    Beoordelingen


    Privacybeleid Designed by Man B.V.
    https://www.designedbyman.nl/nl/
    Over ons privacybeleid
    Designed by Man B.V. geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben
    voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw
    gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter
    beschikking aan derden.
    Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van
    Designed by Man B.V.. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 18/05/2022, met het
    publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft
    welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder
    welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke
    wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met
    betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.
    Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u
    vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.
    Over de gegevensverwerking
    Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke
    beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

    Webwinkelsoftware

    MijnWebwinkel


    Onze webwinkel is ontwikkeld met software van MyOnlineStore. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze
    dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. MyOnlineStore heeft toegang tot uw
    gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander
    doel. MyOnlineStore is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende
    beveiligingsmaatregelen te nemen. MyOnlineStore maakt gebruik van cookies om technische informatie te
    verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of
    opgeslagen.

    Webhosting


    Transip


    Wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van Transip. Transip verwerkt
    persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij
    metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens.Transip heeft
    passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw
    persoonsgegevens te voorkomen. Transip is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht.
    transip
    Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van transip. Deze partij heeft
    passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze
    gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. transip heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons emailverkeer vertrouwelijk.

    Payment processors


    Mollie


    Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van
    Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of
    creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw
    persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de
    dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen.
    Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens
    van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw
    gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

    Klarna


    Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van
    Klarna. Klarna verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of
    creditcardnummer. Klarna heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw
    persoonsgegevens te beschermen. Klarna behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de
    dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen.
    Klarna deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en
    informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde
    waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de
    onderdelen van Klarna’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Klarna bewaart uw gegevens niet
    langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

    Beoordelingen


    WebwinkelKeur


    Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan
    bent u verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij
    de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam eveneens op de eigen website.
    In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In
    het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met
    WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten.
    WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens
    te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de
    dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle
    hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van
    toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

    Verzenden en logistiek

    PostNL


    Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van
    de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam,
    adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het
    uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens
    ook aan deze partijen ter beschikking.

    Facturatie en boekhouden


    Exact


    Voor het bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van
    Exact. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling.
    Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden
    beschermd verzonden en opgeslagen. Exact is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens
    vertrouwelijk behandelen. Exact gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan
    hierboven beschreven.

    Externe verkoopkanalen

    Bol.com


    Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Bol.com. Als u via dit platform een bestelling
    plaatst dan deelt Bol.com uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw
    bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en
    organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.

    Doel van de gegevensverwerking

    Algemeen doel van de verwerking


    Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de
    verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor
    (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw
    verzoek - op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw
    gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve
    verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst
    tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

    Automatisch verzamelde gegevens


    Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze
    dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en
    besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

    Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek


    In voorkomende gevallen kan Designed by Man B.V. op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden
    tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een
    dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet
    ons biedt daartegen verzetten.

    Bewaartermijnen


    Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u
    aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit
    tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij
    facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke
    termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die
    wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd.

    Uw rechten


    Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met
    betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke
    rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen
    afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de
    gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te
    legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek
    administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de
    machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een
    klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een
    verkeerde manier gebruiken.

    Inzagerecht


    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of
    daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor
    privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd
    sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers
    die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben
    opgeslagen.

    Rectificatierecht


    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of
    daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon
    voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligdsturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

    Recht op beperking van de verwerking


    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe
    herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor
    privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd
    sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet
    langer worden verwerkt.

    Recht op overdraagbaarheid

    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of
    daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan
    onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw
    verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens
    over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle
    waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige
    koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

    Recht van bezwaar en overige rechten


    U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens
    door of in opdracht van Designed by Man B.V.. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de
    gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen
    wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de
    verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming
    of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van
    toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor
    privacyzaken.

    Cookies


    Google Analytics


    Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst.
    Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken.
    Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze
    gegevens. Wij verzamelen informatie over uw surfgedrag en delen deze gegevens met Google. Google kan deze
    informatie in samenhang met andere datasets interpreteren en op die manier uw bewegingen op het internet
    volgen. Google gebruikt deze informatie voor het aanbieden van onder andere gerichte advertenties (Adwords) en
    overige Google-diensten en producten.

    Cookies van derde partijen


    In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze
    privacyverklaring.

    Wijzigingen in het privacybeleid


    Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest
    recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens
    met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.

    Contactgegevens


    Designed by Man B.V.
    Zijdepark 3 2935LB Ouderkerk aan den Ijssel Nederland T (018) 075-0444 E [email protected]

    Contactpersoon voor privacyzaken
    Jacquin Brada

     

    Jerrycan als drankbar kopen jerrycan als drankbar kopen-subtitle

    • Jerrycan bar07 Apr

      Jerrycan als drankbar kopenJerrycan bar

      A jerrycan bar is the perfect gift for anyone who loves booze and is masculine. A unique gift that you will not find on every street corner. Made by men, for men. Our jerrycan bar is made from steel jerrycans.

    Jerrycans Industrieel living jerrycans industrieel living -subtitle

    • Het jerrycan nachtlampje06 Jan

      Jerrycans Industrieel living Het jerrycan nachtlampje

      Bent u opzoek naar een stoere nachtlamp voor uw kinderen? Maar u vindt alles tegenwoordig zo basic. In ieder geval is dat niet zo bij Designed By Man. Wij hebben een originele nachtlamp in de vorm van ons trademark de jerrycan. Als u interesse heeft in de ontwikkelingen van de lamp of waarvoor u een nachtlamp gebruikt lees dan deze blog.

    • Unieke cadeaus 04 Jan

      Jerrycans Industrieel living Unieke cadeaus

      Bij Designed By Man hebben wij allemaal unieke cadeaus die je nergens anders snel zult vinden. In deze blog zal ik u een paar voorbeelden geven en waarvoor u deze producten dan kan gebruiken.

    • Buy a wall bar cabinet18 Mei

      Jerrycans Industrieel living Buy a wall bar cabinet

      A wall bar cabinet fits perfectly into every interior, it gives every room an upgrade. A luxurious, practical and beautiful accessory that is also affordable.

    Jerrycan giftsets jerrycan giftsets -subtitle

    • Een gepersonaliseerd cadeau 30 Dec

      Jerrycan giftsets Een gepersonaliseerd cadeau

      Denk bijvoorbeeld aan de wijn bar of de his en hers bar, onze welbekende jerrycan bar, ons DIY-jerrycan bar pakket, onze aquacan, jerrycan kast basic, jerrycan kast basic+ en de jerrycan floor lamp...

    • Een duurzaam relatiegeschenk30 Dec

      Jerrycan giftsets Een duurzaam relatiegeschenk

      Bent u opzoek naar een passend relatiegeschenk voor uw werknemers, vriend of familie. Kijk dan niet verder, wij hebben dit voor u. Lees deze blog over onze duurzame relatiegeschenken

    • Jack Daniels Giftset27 Dec

      Jerrycan giftsets Jack Daniels Giftset

      In deze blog gaat u leze over de welbekende whisky genaamd Jack Daniels, welke soorten er zijn en wat het verschil is in deze soorten. Ook leest u hoe wij Jack Daniels gebruiken als toepassing voor onze Jack Daniels Giftset en hoe deze word gemaakt.

    Jerrycan accessoires jerrycan accessoires-subtitle

    • De jerrycan bar 24 Dec

      Jerrycan accessoiresDe jerrycan bar

      Wij bij Designed By Man zijn de originele makers van de jerrycan bar. In deze blog leest u welke soorten er zijn, hoe het allemaal is begonnen, hoe de bar word gemaakt en waar u deze kan kopen.

    • De jerrycan 22 Dec

      Jerrycan accessoiresDe jerrycan

      Wij zijn natuurlijk een bedrijf waar wij heel veel gebruik maken van de jerrycans maar waar komt de jerrycan nou eigenlijk vandaan. In deze blog ga ik het hebben over de oorsprong, soorten, toepassingen, ontwikkelingen en waar je jerrycans kunt kopen. Als u dit interessant lijkt lees dan deze blog.

    • Fuel bar kopen07 Apr

      Jerrycan accessoiresFuel bar kopen

      A fuel bar is a minimalist minibar, which is made in a steel jerrycan. We have chosen a steel jerrycan because it stands for masculinity, nostalgia and these products look beautiful and robust.

    Designed by Man 9.3 / 10 - 83 Reviews @ Webwinkelkeur
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »