+31 180 750 440
93% van 100
9.3 / 10
Toon alle reviews
Zoeken

Jerrycan 10L 'Bacardi' giftset

Vanaf € 99,95
Met de Jerrycan 10L 'Bacardi' Giftset ben je niet alleen de held van het feest, je bent de legende van de nacht - klaar om te imponeren en te genieten met stijl
Voorraadstatus laden

Groen, rood en zwart - drank cadeau man - excl. drank

Deze Bacardi giftset is echt een knaller! Je krijgt een stoere Jerrycan van 10 liter in de kleur groen, rood of zwart. Perfect om je favoriete drankjes in stijl te vervoeren. Dit set word 'exclusief' drank geleverd!

Omschrijving

Jerrycan 10L 'Bacardi' Giftset - Het drank cadeau voor de echte man

Ben je op zoek naar het ultieme cadeau voor de man die van een goed feest houdt? Zoek niet verder dan de Jerrycan 10L 'Bacardi' giftset. Deze jerrycan is niet alleen een praktische manier om je favoriete drank te vervoeren, maar ook een onvergetelijk geschenk dat gegarandeerd indruk maakt.

Waarom kiezen voor de Jerrycan 10L 'Bacardi' giftset?

Deze Bacardi Giftset is het toppunt van feestelijke flair en functionaliteit. Met deze jerrycan in handen ben je de onbetwiste koning van elke bijeenkomst, klaar om de show te stelen met een accessoire dat zo cool is dat het lijkt alsof het uit een actiefilm komt.

Steel de show met deze stoere jerrycan

Maak een grandioze entree en laat iedereen versteld staan met deze robuuste jerrycan. Zijn stoere uiterlijk trekt de aandacht en zorgt ervoor dat jij en je drankjes het middelpunt van de belangstelling zijn. Bereid je voor op bewonderende blikken en complimenten!

Geen gedoe meer met kleine flesjes

Dankzij de ruime capaciteit van 10 liter is het sjouwen met kleine flesjes verleden tijd. Deze jerrycan zorgt ervoor dat de drank rijkelijk vloeit, zonder dat je steeds heen en weer hoeft te lopen naar de bar. Minder gedoe betekent meer tijd om te genieten van het feest.

Onverwoestbaar en betrouwbaar

Net als jij na een nacht vol plezier, is deze jerrycan gebouwd om te overleven. Gemaakt van supersterk materiaal, kan hij de wildste avonturen aan en blijft hij standvastig, zelfs als hij rondgaat onder je vrienden. Dit is een cadeau dat net zo duurzaam is als jouw vriendschappen.

Een geweldig cadeau voor je beste vriend

Niet alleen is deze jerrycan een fantastisch item om zelf te bezitten, maar het is ook een perfect cadeau voor je beste vriend. Het is een geschenk dat herinneringen zal creëren en gekoesterd zal worden voor vele feesten die nog komen gaan.

Specificaties van de Jerrycan 10L 'Bacardi' Giftset:

  • Exclusief drank

  • Inhoud: 10L

  • Inclusief een longdrink glas

  • Afmetingen: 39 x 29 x 13 cm

  • Beschikbare kleuren: Groen, rood of zwart

Specificaties
SKU
39940X
EAN
0