+31 180 750 440
93% van 100
9.3 / 10
Toon alle reviews
Zoeken

Jerrycan 10L 'Bacardi' giftset groen, rood en zwart - drank cadeau man - excl. drank

Vanaf € 124,95
Voorraadstatus laden

Deze Bacardi giftset is echt een knaller! Je krijgt een stoere Jerrycan van 10 liter in de kleur groen, rood of zwart. Perfect om je favoriete drankjes in stijl te vervoeren. Dit set word 'exclusief' drank geleverd!

- Het is een uniek cadeau dat indruk maakt op je maten - Met de grote capaciteit kun je genoeg drank meenemen voor een feestje -  De Jerrycan is stevig en duurzaam, dus hij gaat lang mee!

Omschrijving

Waarom de Jerrycan 10L 'Bacardi' giftset?

Maak kennis met de Bacardi Giftset, een absoluut episch cadeau voor mannen die weten hoe ze moeten feesten. Met deze jerrycan ben je de koning van de drankjes!

Steel de show met deze jerrycan

Laat je vrienden versteld staan wanneer je binnenkomt met deze jerrycan. Het is alsof hij rechtstreeks uit een actiefilm is gestolen. Bereid je voor om in de schijnwerpers te staan en de aandacht te trekken!

Geen gedoe meer

Met een indrukwekkende capaciteit van 10 liter hoef je nooit meer met kleine flesjes te sjouwen. Deze jerrycan houdt je drankjes stromend zonder dat je telkens naar de bar hoeft te rennen. Minder gedoe, meer feest!

Onverwoestbaar

Deze jerrycan is gebouwd om te overleven, net als jij na een nacht vol feesten. Hij is gemaakt van supersterk materiaal dat zelfs de wildste avonturen aankan. Dus wees niet bang om hem door te geven aan je vrienden, hij houdt stand als een kampioen!

Een geweldig cadeau

Het is niet alleen een leuke jerrycan om te hebben, maar ook nog is een heel leuk cadeau om aan jou beste vriend te geven. Dit cadeau zal jouw vriend niet snel vergeten!

Specificaties

  • Exclusief drank!
  • Een jerrycan met een inhoud van 10L
  • Een longdrink glas 
  • Afmetingen - 39 x 29 x 13 cm

Conclusie

Waar wacht je nog op? Grijp nu de Bacardi Giftset met de stoere Jerrycan van 10 liter in groen, rood of zwart!

Specificaties
SKU
39940X