+31 180 750 440
93% van 100
9.3 / 10
Toon alle reviews
Zoeken

Contact

Makkelijk en snel contact opnemen

Leuk dat je op onze website bent en met ons in contact wilt komen!

Dit is de contact pagina van Designed by Man, dus mochten er vragen zijn over onze producten of andere zaken die met ons te maken hebben stel ze dan gerust. Op deze pagina vind je onze contactgegevens, locatie en andere belangrijke gegevens. Wij zijn 24/7 bereikbaar en helpen je graag. Wij zijn bereikbaar via WhatsApp, FacebookInstagram en uiteraard per mail of telefonisch. Telefonisch zijn wij bereikbaar tijdens werkuren 08:00-17:00 uur van maandag tot en met vrijdag. je kunt ons bellen op: +31 (0)180 750 440. Heb jij liever contact via de mail? Geen probleem! Stuur jouw vraag naar sales@designedbyman.nl. De mail kunt je elk moment van de dag sturen en wij zullen hier zo snel mogelijk op reageren. Wij proberen de mails altijd binnen 24 uur te beantwoorden. Als je de mail stuurt in de avond zullen wij hier direct in de ochtend op reageren zodat je zo snel mogelijk antwoord hebt op jouw vraag. Wij proberen altijd iedereen zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Zodat er geen problemen of misverstanden ontstaan. Als dit toch het geval mag zijn doen wij altijd ons uiterste best om dit zo snel mogelijk te verhelpen. Samen kijken wij naar de opties zodat wij een goed verloop hebben tijdens de oplossing van jouw vragen of problemen.

Bezoekadres

Designed by Man  
Zijdepark 3 KvK: 83659986
2935 LB  BTW: NL862950028B01
Ouderkerk a/d IJssel  


 

Wordt dealer

Designed by Man dealer worden? Of zijn er vragen met betrekking tot marketingactiviteiten voor ons unieke product? Dan komen wij ook graag met u in contact! Leuk dat u geïnteresseerd bent in onze producten! Wij zijn altijd op zoek naar bedrijven waar wij onze producten neer kunnen zetten!


Vacatures

Designed by Man is altijd op zoek naar leuke stagiaires voor het team. Wij hebben gelukkig al het genoegen gehad om verschillende stagiaires te mogen begeleiden uit de sectoren: marketing, communicatie, economie, sales maar ook praktijkgerichte studenten kunnen wij begeleiden op mbo, hbo en universitair niveau. Ben jij dus op zoek naar een leuke en uitdagende stage? Neem contact op en stuur dan jouw CV en een motivatiebrief naar info@designedbyman.nl