+31 180 750 440
93% van 100
9.3 / 10
Toon alle reviews
Zoeken

Welkom bij Designed by Man - Word een Wederverkoper

Bent u geïnteresseerd in het aanbieden van onze populaire Jerrycan barren in uw eigen winkel of webshop? Bij Designed by Man verwelkomen we gepassioneerde wederverkopers om deel uit te maken van ons groeiende netwerk. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om een succesvolle wederverkoper van onze Jerrycan barren te worden.

Waarom Designed by Man?

Bij Designed by Man streven we naar kwaliteit en innovatie. Onze Jerrycan barren zijn meer dan alleen drankdispensers; ze zijn een statement van stijl en functionaliteit. Als wederverkoper van Designed by Man profiteert u van:

  • Hoogwaardige Producten: Onze Jerrycan barren worden met zorg en vakmanschap vervaardigd, waardoor ze duurzaam en aantrekkelijk zijn voor uw klanten.
  • Wereldwijde Distributie: We hebben een wereldwijd distributienetwerk opgebouwd, waardoor u toegang heeft tot onze producten, ongeacht uw locatie.
  • Uitstekende Klantenservice: We geloven in het opbouwen van sterke relaties met onze wederverkopers. U kunt rekenen op uitstekende klantenondersteuning en begeleiding.
  • Marketingondersteuning: We bieden marketingmateriaal en -advies om u te helpen onze Jerrycan barren effectief te promoten.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Het proces om een wederverkoper te worden bij Designed by Man is eenvoudig:

  1. Neem Contact Met Ons Op: Vul het contactformulier in op deze pagina met uw bedrijfsgegevens en uw interesse in het worden van een wederverkoper.
  2. Beoordeling en Goedkeuring: Ons team zal uw aanvraag beoordelen en contact met u opnemen voor verdere details.
  3. Plaats uw Bestelling: Zodra uw aanvraag is goedgekeurd, kunt u uw eerste bestelling plaatsen en beginnen met het aanbieden van onze Jerrycan barren aan uw klanten.

Neem Contact Op

Heeft u nog vragen of specifieke verzoeken? We staan altijd klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op via [contactgegevens] en we zullen ons best doen om aan uw behoeften te voldoen.

Bij Designed by Man geloven we in samenwerking en groei. Word vandaag nog een wederverkoper en deel de elegantie en functionaliteit van onze Jerrycan barren met uw klanten. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!