+31 180 750 440
93% van 100
9.3 / 10
Toon alle reviews
Zoeken

Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel Designed by Man

Designed by Man is gestart in 2016 en wordt geleid door de heer J.Brada. Designed by Man opereert in een B2B en een B2C markt. Voornamelijk worden de jerrycans verkocht aan resellers. Naast de B2B markt verkoopt Designed by Man de jerrycans ook aan consumenten via eigen website. Samen met de heer J. Brada werken er nog zeven andere werknemers voor Designed by Man.

Activiteiten binnen Designed by Man

Binnen het bedrijf vinden er een aantal activiteiten plaats. Van maandag t/m zaterdag staan er 2/4 werknemers de bestellingen te verwerken in de werkplaats. In totaal zijn er vijf medewerkers die voornamelijk in de productie van de jerrycans staan. De bestellingen die online zijn geplaatst worden verwerkt door de heer R. Oosterom. Deze orders worden door gecommuniceerd naar de productie. De heer D. Brada houdt alle bankzaken/betalingen bij. Tot slot is de heer J. Brada er om de productie van planningen te voorzien.

De doelen van Designed by Man

Designed by Man heeft als missie om stoere en industriƫle meubels te maken met de focus op mannen. Deze producten kunnen gebruikt worden als geschenk of voor de klant zelf.

Het innoveren van stoere en industriƫle meubels is waar Designed by Man in geloofd. Elke dag wordt er verder geoptimaliseerd. Met deze reden hoopt Designed by Man in de toekomst steeds betere kwaliteit te leveren.

Klanttevredenheid 

Designed by Man krijgt een klantwaardering van een 9+. Hier zijn wij erg trots op, omdat wij ons hoofdzakelijk richten op klanttevredenheid.

Zo heeft Designed by Man al meer dan 1.500 klanten voorzien van haar producten.

Onze producten

Wij bieden stoere producten als jerrycan giftsetsjerrycan barren, maar ook stoere jerrycan meubels. Neem gerust een kijkje op onze website. Neem bij vragen gerust contact met ons op.