Een duurzaam relatiegeschenk

Bent u opzoek naar een passend relatiegeschenk voor uw werknemers, vriend of familie. Kijk dan niet verder, wij hebben dit voor u.  Lees deze blog over onze duurzame relatiegeschenken

Waarom geven wij elkaar relatiegeschenken?

Geschenken geven is in eerste instantie een oude traditie maar er komt meer bij kijken. Geschenken geven wij als teken van waardering, interesse of dankbaarheid te tonen. Bijvoorbeeld tijdens een verjaardag je kan natuurlijk een cadeaubon geven maar ook een persoonlijk cadeau. Stel je geeft een persoonlijk cadeau dan laat dit zien dat jij weet waar diegene interesse in heeft of leuk vind. Dit kan jullie band nog beter maken.

Ons aanbod in duurzame relatiegeschenken!

Wij hebben verschillende producten die u aan uw collega’s kunt geven als duurzaam relatiegeschenk. Bijvoorbeeld onze Mini Bar of Jerrycan Giftset. Dit zijn producten die gegarandeerd in de smaak zullen vallen bij uw collega’s, klanten of vrienden. Ook is dit een geschenk wat niet vergeten zou worden, omdat het uit het ritme valt van de meeste relatiegeschenken. Want geef maar toe een Dopper fles is tegenwoordig wel erg standaard en u heeft er waarschijnlijk al 6 thuis staan. Maar u heeft geen Jerrycan Mini Bar thuis staan.

Duurzame relatiegeschenken voor hem.

Als u opzoek bent naar een leuk cadeau/geschenk voor hem dan moet u is kijken naar ons aanbod van de jerrycan bars. Hierin hebben wij verschillende soorten bars zodat er voor ieder iets is. Wij hebben vier verschillende soorten bars: Jerrycan bar, Jerrycan wijn bar, Jerrycan gin bar en de Jerrycan his & hers bar. Al deze producten zijn er ook in verschillende kleuren zodat u zelf kunt kiezen wat het beste past bij u. Dit aanbod in kleuren geld bijna voor al onze producten.  

Hoe word zo een duurzaam relatiegeschenk gemaakt?

Wij hebben natuurlijk vele producten die allemaal met de hand gemaakt worden. Maar in principe is vrijwel altijd de eerste stap hetzelfde. De eerste stap is namelijk het voorbereiden van de jerrycan zodat het interieur erin kan. Om te beginnen slijpen wij de jerrycan open zodat hieraan gewerkt kan worden. Op het moment dat de jerrycan open is kunnen wij beginnen met het aanbrengen van de scharnieren op de kist. Vervolgens brengen wij kantafwerkprofiel aan zodat alle scherpe delen weg zijn. Op het moment dat het kantafwerkprofiel erop zit kunnen wij het deurtje vastmaken aan de jerrycan doormiddel van de eerder aangebrachte scharnieren. Als laatste word het slotje aangebracht en is de eerste stap klaar. Vervolgens word het interieur gemaakt zodat deze uiteindelijk in de jerrycan kan. Op het moment dat het interieur klaar is word deze vast gelijmd en na het drogen is de jerrycan bar klaar.

Een duurzaam relatiegeschenk kopen?

Als u van plan bent bij ons een relatiegeschenk te kopen selecteer dan het door u gewenste product. Met de opties die u wilt. Met alcohol of zonder alcohol, ophanggaten ja of nee. Ook als u de optie kiest met drank moet u ook kiezen welke drank u erin wilt hebben de glazen zijn standaard meegeleverd. Op het moment dat u uw bestelling plaats komt de order bij ons binnen. Wij maken dan direct uw order gereed zodat deze de volgende of zelfs dezelfde dag nog de deur uit kan.

Vind je dit interessant? Deel & like!

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie