Een gepersonaliseerd cadeau

Tijd voor cadeaus

Het is weer zover de verjaardag van jouw vriend of het is tijd voor de kerstpakketten. Dan komt natuurlijk de vraag wat moet ik hem of haar geven. Als u opzoek bent naar een stoer en uniek cadeau kijk dan niet verder wij hebben deze voor u.

Waarom geven wij elkaar cadeaus?

Cadeaus geven is in eerste instantie een oude traditie maar er komt meer bij kijken. Cadeaus geven wij als teken van waardering, interesse of dankbaarheid te tonen. Bijvoorbeeld voor de verjaardag van een man wil je een stoer cadeau hebben. Ook is bijvoorbeeld een cadeau voor een stel is lastig uitkiezen, maar met deze producten maak je iedereen blij!

Waarom gaan voor onze originele cadeaus voor mannen?

Een groot voordeel van een origineel en gepersonaliseerd cadeau is dat je altijd de jarige job blij zal maken. Geef zelf maar toe welk cadeau van een paar jaar geleden herinnert je zich nog. Waarschijnlijk maar een paar en dat waren zeker dan het unieke cadeau waar je zo blij mee was. Maar wanneer is een cadeau eigenlijk origineel? Dat heeft vooral te maken met de persoonlijke touch die het cadeau heeft. Wij bij Designed By Man hebben allemaal verschillende soorten bars waardoor er voor iedereen iets is. Hierdoor kunt u altijd een origineel cadeau vinden voor jouw vriend of vriendin. Ook kan je de producten zelf nog personaliseren.

Gepersonaliseerde cadeaus voor hem

Bent je opzoek naar een cadeau voor een vriend maar je heeft geen idee wat je hem moet geven. Neem dan een kijkje op onze site voor onze stoere mannen cadeaus. Al onze producten zullen gegarandeerd in de smaak vallen bij jouw vriend. Zeker als diegene van unieke producten houdt en natuurlijk ook een beetje van drinken. Dan past de jerrycan bar perfect bij hem. Of bent je opzoek naar unieke cadeaus voor haar die hebben wij natuurlijk ook. Denk bijvoorbeeld aan de wijn bar. Een perfect cadeau voor twee personen is natuurlijk de his en hers bar

Ons aanbod in cadeaus voor mannen!

Wij hebben allemaal verschillende soorten producten die u als cadeau kunt geven aan uw vrienden. Bijvoorbeeld onze welbekende jerrycan bar. Dit is een kant en klare bar die je zo mee kan nemen. Stel degene die je wil verassen is een persoon die van DIY-producten houdt daarvoor hebben wij ook iets. Namelijk ons DIY-jerrycan bar pakket hierin zit alles inbegrepen om uw jerrycan bar te maken. Maar ook wanneer de persoon die je wilt verassen een smaak heeft voor industrieel wonen dan hebben wij onze aquacan, jerrycan kast basic, Jerrycan kast basic+ en de jerrycan floor lamp. Al deze producten zouden goed staan in een huishouden met een industriële uitstraling.

Een gepersonaliseerd cadeau samenstellen.

Bij Designed By Man kan u zelf deels jouw eigen jerrycan bar samenstellen. Denk aan de kleur, maat, alcohol en of er ophanggaten in moeten. Ook hebben wij een uitgebreid aanbod in verschillende soorten jerrycans hierdoor kun je altijd wel iets vinden wat jou past of degene waaraan u het cadeau geeft. Je hoeft alleen maar de jerrycan bar te selecteren die je wilt met de opties en wij gaan voor u aan de slag.

Vragen

Heb je vragen over dit product of een ander product? Stel deze dan gerust! Op werkdagen staan onze medewerkers tussen 8.00 - 17.00 telefonisch voor jou klaar. Stel je jouw vraag liever via de mail? Geen probleem! Stuur je vraag naar sales@designedbyman.nl en krijg binnen 24 uur antwoord op jouw vraag. Ook kun je via onze website je vraag achterlaten. Je kunt via onze website goed je vraag achterlaten en snel een antwoord verwachten!

Vind je dit interessant? Deel & like!

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie