Een jerrycan als aqaurium wat kan ik ermee?

Wij presenteren de allereerste ‘’Jerrycan AquaCan’’! 

Dit is een 20L jerrycan die dient als aquarium! Een 100% origineel Designed by Man product, ideaal voor in jullie mancave, op kantoor of thuis. Je kan de AquaCan natuurlijk ook cadeau doen aan een vriend, familie of zakenpartner. Gegarandeerd succes met dit toffe cadeau! De AquaCan is volledig met de hand vervaardigd. In de jerrycan zit een speciaal op maat gemaakte glasbak en deze kan naar eigen wens ingevuld worden. Hiermee kan er een waar kunststuk gecreëerd worden wat altijd voor een mooi gespreksonderwerp zorgt!

Wat vind jij van onze AquaCan? Zie de afbeeldingen voor voorbeelden van de invulling. U kunt de invulling zelf zo veel mogelijk aanpassen als u wilt.

Ideaal voor aquascaping!

Bent u een van van Aquascaping en unieke producten dan is de aquacan echt iets voor u. Voor de mensen die niet weten wat aquascaping is heb ik hier een korte uitleg. Aquascaping is eigenlijk tuinieren onderwater. De bedoeling bij hierbij is om een ecosysteem te ontwikkelen in een aquarium in dit geval een nano aquarium. Dit kan je doen door een combinatie te gebruiken tussen planten en vissen. De planten zorgen voor een gezond systeem en de vissen of zelfs garnalen ruimen het aquarium op. Op deze manier ontstaat er een ecosysteem in je tank. Als je dit goed doet hoef je je aquarium zelden tot nooit schoon te maken alleen moet je soms wat takken bij je planten wegknippen. Voor dit is de aquacan ideaal deze kan je dan zelf inrichten naar eigen keus maar je moet wel zorgen voor een goed balans. Want hoe gaaf zou het zijn als je een aquacan hebt met een perfect ecosysteem daarin.

Toepassingen

Je kan natuurlijk de aquacan gebruiken als aquarium maar het is ook een tof stuk decoratie. Perfect voor in een huis waarbij de inrichting gericht is op industrieel wonen. Dit is dan een perfect stuk om ertussen te zetten. Op de kast, naast de tv of in de slaapkamer u kunt hem overal neerzetten zolang er maar een stekkerdoos in de buurt zit voor het licht. Want de aquacan is voorzien van led licht deze is gemonteerd in de bovenkant van de tank. Dus met andere woorden u kunt deze ook perfect neerzetten op uw favoriete leesplek en dan heeft u en een leeslamp en een mooi aquarium naast u staan.

Perfect te combineren met!

Als u van plan bent de aquacan te halen is het miscchien ook een idee om deze aankoop te combineren met de jerrycan kast basic+. Hierin kunt u dan alle spullen opbergen die nodig zijn om het aquarium te onderhouden. Zoals tangen, voedsel en andere zaken. Ook is de kast basic+ weer een mooie verfraaiing voor in je huis. Dit product kunt u ook bestellen met ophanggaten dus kunt u deze ophangen aan de muur of waar dan ook. Of u kunt het product ophangen naast de ingang van uw huis en gebruiken als sleutelkastje. Of kijk even bij ons aanbod voor het industriële thema op onze site daar vind u meer van dit soort producten.

De AquaCan bevat:

- De Aquacan jerrycan 20L behuizing.
- Volglas aquarium 
- LED Lamp 

Vind je dit interessant? Deel & like!

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie