Jack Daniels Giftset

De Jack Daniels Giftset

Waarom Jack Daniels?

Jack Daniels een van de lekkerste whisky soorten die ook nog betaalbaar is volgens vele mensen. Het is ook een whisky die zichzelf uitsluit van andere soorten whisky’s omdat het op een speciale manier is gedestilleerd: Ten eerste is het hoofdbestanddeel mais en dit is uniek. Ook ondergaat deze whisky het proces genaamd houtskoolfiltering wat een unieke smaak geeft aan de whisky. Daarom past deze whisky perfect in onze Jack Daniels Giftset want net zoals onze jerrycan bar is Jack Daniels ook speciaal.

Welke soorten Jack Daniels zijn er?

In totaal zijn van de whisky 4 verschillende soorten: Black label, Green label, Single barrel en Gentleman Jack. Natuurlijk heeft Jack Daniels veel meer producten maar al deze producten hebben een van deze 4 soorten whisky in zich. Black label ook wel bekend als Jack Daniel’s old No. 7 is het meest verkochte merk en heeft een alcoholpercentage van 40%. Dan heb je de Green label dit is een vierjarige whisky ook met een percentage van 40%.

Het verschil ligt bij deze soort in het rijpen de vaten worden namelijk in de buitenlucht opgeslagen waardoor het hout van de vaten anders ademt wanneer deze binnen worden opgeslagen. De Single Barrel is een speciale whisky, met een alcoholpercentage van 45%. De hoofd destilleer kiest speciale vaten uit en de whisky die hierin zit wordt onbewerkt in de flessen afgevuld. Ongeveer 1 op de 100 vaten wordt hiervoor gekozen. De flessen worden gesigneerd en voorzien van het nummer van het bijbehorende vat. Als laatste hebben wij de Gentleman Jack deze soort wordt als enige twee keer door het proces van houtskoolfiltering gaat.  Een keer voor het rijpen in het vat en nog een keer achteraf. Deze whisky heeft een percentage van 40%

Hoe wordt de Jack Daniels Giftset gemaakt?

Al onze producten worden gemaakt door 2 medewerkers die elke dag in de werkplaats hard bezig zijn. Om een Jack Daniels Giftset te maken moet allereerst de juiste jerrycan worden opengeslepen in dit geval een 10L. Op het moment dat de jerrycan is opengeslepen worden de scharnieren geplaats.   De volgende stap is de jerrycan tapen (Kousband aanbrengen) dit bedekt de scherpe delen van de jerrycan zodat u zich daar niet aan openhaalt. Op het moment dat de kousband is aangebracht kunnen wij het deurtje vastmaken en het slotje aanbrengen. Op dit punt is de eerste stap gedaan. De tweede stap is het interieur maken van hout dit is echt maatwerk want als dit te groot is past het niet. Op het moment dat het interieur klaar is wordt deze in de jerrycan vastgezet en na het drogen van de lijm is deze dan klaar.

Als u zelf interesse heeft om uw eigen bar te maken hebben wij ook een   DIY-pakket voor de liefhebber.

Waarom een Jack Daniels Giftset kopen?

Om Jack Daniels cadeau te geven aan een liefhebber is natuurlijk wel een beetje standaard. Daarom is een giftset natuurlijk een hele mooie aanvulling op de Jack Daniels zelf. Of is de giftset voor jezelf natuurlijk ook een beste optie. Neem hem dan lekker mee als je op vakantie gaat of een dag weg gaat met vrienden. Of zet hem in je mancave en het zal gegarandeerd 2iedereen opvallen wat een tof ding dat is.

Waar kan je een Jack Daniels Giftset kopen?

Natuurlijk kan je dit bij ons kopen de enige echte Designed By Man. Let er wel op dat wanneer je een bar koopt dat een jerrycan met drank een optie is en niet standaard. Als u de jerrycan met alcohol wilt hebben moet u deze optie aanvinken tijdens het bestellen. Heeft u na deze blog interesse in een Jack Daniels Giftset? klik dan hier.

Vind je dit interessant? Deel & like!

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie