Jerrycan 20L Houder

Jerrycan 20L frame

Bent jij van plan een jerrycan te gaan gebruiken om brandstof te vervoeren? Of eventueel andere vloeistoffen. Dan is het ook een goed idee om te investeren in een goede houder waarin je de jerrycan makkelijk kan vervoeren en opbergen. Het frame dat wij aanbieden is daarvoor een perfect product. Hierin hebben wij twee soorten we hebben een frame dat is waar je nu naar kijkt en wij hebben een houder. Door de gaten in het frame kan je het frame eenvoudig en op een veilige manier in of aan de auto, caravan, boot of aanhangwagen bevestigen. De houder is afsluitbaar en bedoelt voor een 20 liter stalen jerrycan. Dit frame is gemaakt van staal en is voorzien van stootrubbers zodat de jerrycan niet zal beschadigen ook heeft het frame een anti-corrosie laklaag. Hierdoor gaat het frame niet roesten en blijft deze langer mooi. Let er wel op dat je niet te veel spullen tegen het frame laat botsen want dan kan deze laag eraf gaan. Dit zal betekenen dat het frame wel gaat roesten. De afmetingen van het frame zijn

Hoogte 50 cm
Breedte 17,6 cm
Diepte 37 cm

Wij hebben dit frame ook in een 5 liter en 10 liter variant als je hier interesse in heeft. Ook hebben wij jerrycan houders. Deze houders zijn net wat massiever dan het frame. Ook kan je met de houder met beugel de jerrycan opbergen achter een slot zodat deze niet gestolen kan worden.

Bestellen

Als je besteld, worden de bestelde producten dezelfde dag nog geproduceerd. In de meeste gevallen word je bestelling dan de volgende dag al verzonden. Heb je vragen met betrekking tot dit product of andere producten uit ons assortiment? Neem gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:00-17:00. Via de mail zorgen wij dat je binnen 24 uur antwoord hebt.

Nummer: 0180 750 444  

E-mail: sales@designedbyman.nl  

Vind je dit interessant? Deel & like!

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie