Jerrycan het item voor industrieel interieur

Deze blog gaat over de trend van het industrieel wonen. Waar is dit begonnen en wat ons aanbod hierin is. Bent u benieuwd naar de blog twijfel niet en kijk verder.

Blog Jerrycan het item voor industrieel interieur

Waar kwam de trend vandaan?

Het industriële thema kwam van oorsprong vanuit Amerika. Hun hadden een woningtekort waardoor zij moesten denken aan alternatieven. Ze hadden hier echter een overschot aan oudere fabriekshallen en industriële gebouwen. Men ging deze gebruiken als woonplaatsen. In deze fabrieken werden de zodoende sterke, robuuste en praktische elementen en materialen behouden. Maar denk aan de betonnen muren, metalen kasten, grote lampen en zware houten meubels. Uit al deze elementen ontstond het thema industrieel wonen.  

Door modernisering van de industrie zijn veel van deze fabriekshallen niet meer in gebruik. Veel zijn er al gesloopt. Maar tegenwoordig zie je steeds vaker dat van deze fabriekshallen kantoren of culturele hotspots worden gemaakt. Hieruit kwam dan ook het idee van het industrieel thema.

Ons aanbod voor een industrieel interieur

De trend van het moment een Industrieel thema voor in het huishouden. Iedereen kent wel iemand die dit als thema heeft voor in het huis. Misschien bent u het zelf wel. Bij Designed By Man gaan wij natuurlijk hier ook in mee. Niet in het industrieel inrichten van onze werkplaats maar wel met het maken van producten die passen in het thema. Zo hebben wij verschillende producten die ideaal passen in een industrieel huishouden. Hieronder een paar voorbeelden.

De jerrycan kast

De jerrycan kast basic is ook een van onze unieke producten die wij hier met de hand maken. Het is een ideaal product om kleine tot middelgrote spullen in op te slaan. Denk aan boeken, luchtjes of bier. Het mooie is dat je de jerrycan kast vrijwel overal kwijt kan. In de badkamer, slaapkamer, bureau op je nachtkastje zolang de jerrycan maar ergens op kan staan. Of wil jij de jerrycan ergens ophangen dan kunnen wij dit product leveren met ophanggaten zodat u deze bijvoorbeeld bij de voordeur kan ophangen als sleutelkastje.

De jerrycan Floor lamp

De industriële floor lamp mag absoluut gezien worden. Het design in de vorm van een jerrycan maakt het een stoere lamp in een industrieel interieur. De staande lamp is voorzien van een driepoot, waardoor de lamp stevig staat. De industriële lijnen en alle details benadrukken de stoere look van deze unieke lamp. Plaats deze lamp in je woonkamer, slaapkamer of eetkamer als opvallende accessoire en lichtbron in één. In een hoek in de woonkamer of juist op een meer centrale plaats in de kamer en verlicht je interieur op een unieke manier. Het stoere uiterlijk van de lamp komt doordat hij handgemaakte is uit een oude jerrycan. Deze vloerlamp is een musthave voor het industriële interieur. De vloerlamp is handgemaakt en kan variëren in twee of drie lichtpunten. De lamp wordt excl. lichtbron geleverd aan de lamp zit wel een fitting en snoer met schakelaar. 

De aquacan

Het idee van de aquacan kwam tot stand doordat wij het idee van een standaard goudvis aquarium wel erg saai vonden. Toen gingen wij kijken of we dit product konden verbeteren met onze eigen specialiteit namelijk de jerrycan. Wij slepen een jerrycan open om te kijken wat de binnenste maten waren van de jerrycan en toen gingen wij zoeken naar een tank die hierin zou passen. Toen deze was gevonden gingen wij kijken hoe je de tank goed kon zien door de jerrycan de oplossing. Een stuk uit het midden van de jerrycan slijpen en dit was perfect. Toen hebben we alles in elkaar gezet en het eindproduct was een prachtig eindproduct.

Dit zijn maar enkele voorbeelden van onze unieke producten. Als u echt een goed overzicht wilt krijgen van ons hele assortiment kijk dan is op onze site en kijk daar even rond. Bent u echt van het industrieel wonen kijk dan onder het kopje Industrial living hier staan al onze industriële producten.

Vind je dit interessant? Deel & like!

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie