Unieke cadeaus

Unieke cadeaus.

Bij Designed By Man hebben wij allemaal unieke cadeaus die je nergens anders snel zult vinden. In deze blog zal ik u een paar voorbeelden geven en waarvoor u deze producten dan kan gebruiken.

Ons aanbod in unieke cadeaus

Wij hebben verschillende unieke producten zoals bijvoorbeeld de jerrycan bar. Maar tegenwoordig zijn er meer mensen die dit idee namaken waardoor wij niet echt meer kunnen zeggen dat het uniek is. Daarom zijn wij verder gaan kijken en nu hebben wij ook een aanbod van producten die goed passen in een woning met een industriëlen stijl. Zoals onze Aquacan of de jerrycan kast basic. Hier enkele voorbeelden.

De aquacan

Het idee van de aquacan kwam tot stand doordat wij het idee van een standaard goudvis aquarium wel erg saai vonden. Toen gingen wij kijken of we dit product konden verbeteren met onze eigen specialiteit namelijk de jerrycan. Wij slepen een jerrycan open om te kijken wat de binnenste maten waren van de jerrycan en toen gingen wij zoeken naar een tank die hierin zou passen. Toen deze was gevonden gingen wij kijken hoe je de tank goed kon zien door de jerrycan de oplossing. Een stuk uit het midden van de jerrycan slijpen en dit was perfect. Toen hebben we alles in elkaar gezet en het eindproduct was een prachtig eindproduct.

De jerrycan kast

De jerrycan kast (basic en basic+) is ook een uniek product dat wij hier met de hand maken. Het is een ideaal product om kleine tot middelgrote spullen in op te slaan. Denk aan boeken, luchtjes, gel of wax. Het mooie is dat je de jerrycan kast vrijwel overal kwijt kan. In de badkamer, slaapkamer en dan op je bureau op je nachtkastje zolang de jerrycan maar ergens op kan staan. Of wil jij de jerrycan ergens ophangen dan kunnen wij dit product leveren met ophanggaten zodat u deze bijvoorbeeld bij de voordeur kan ophangen als sleutelkastje.

De jerrycan Floor lamp

Industriële staande lamp jerrycan mag absoluut gezien worden. Het design in de vorm van een jerrycan maakt het een stoere lamp in een industrieel interieur. De staande lamp is voorzien van een driepoot, waardoor de lamp stevig staat. De industriële lijnen en alle details benadrukken de stoere look van deze unieke lamp. Plaats deze lamp in je woonkamer, slaapkamer of eetkamer als opvallende accessoire en lichtbron in één. In een hoek in de woonkamer of juist op een meer centrale plaats in de kamer en verlicht je interieur op een unieke manier. Het stoere uiterlijk van de lamp komt doordat hij handgemaakte is uit een oude jerrycan. Deze vloerlamp is een musthave voor het industriële interieur. De vloerlamp is handgemaakt en kan variëren in twee of drie lichtpunten. De lamp wordt excl. lichtbron geleverd aan de lamp zit wel een fitting en snoer met schakelaar. 

Dit zijn allen maar enkele voorbeelden van onze unieke cadeaus voor uzelf of voor andere. Als u echt een goed overzicht wilt krijgen van ons hele assortiment kijk dan is op onze site en kijk daar even rond. Bent u echt van het industrieel wonen kijk dan onder het kopje Industrial living hier staan al onze industriële producten.

Vind je dit interessant? Deel & like!

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie