+31 180 750 440
93% van 100
9.3 / 10
Toon alle reviews
Zoeken

Jerrycan 20L bar

Neem de feestvreugde overal mee naartoe met de Jerrycan 20L Bar - het mobiele bar cabinet dat geen grenzen kent
Voorraadstatus laden

Groen, rood en zwart - Drank jerrycan - excl. drank

Op het eerste oog is dit een simpele jerrycan, maar schijn bedriegt. Je kunt deze Jerrycan Bar namelijk omtoveren in een compleet bar cabinet. Er is ruimte voor jouw favoriete sterke drank en blikjes fris, zodat jij overal een heerlijke mixdrank kunt maken.- Stoer, uniek cadeau - Genoeg ruimte voor jouw favoriete mixjes - Longdrinkglazen inbegrepen, exclusief dranken!

Omschrijving

Jerrycan 20L Bar - De Draagbare Bar Cabinet

Ontdek de Jerrycan 20L Bar, een innovatieve twist op de traditionele jerrycan die is omgetoverd tot een draagbare bar cabinet. Verkrijgbaar in groen, rood en zwart, biedt deze Jerrycan Bar ruimte aan al je favoriete drankjes, waardoor je overal waar je gaat een complete bar bij je hebt.

Een Complete Bar in Één Stoere Jerrycan

Deze Jerrycan Bar is niet alleen een blikvanger, maar ook uiterst functioneel. Hij biedt plaats aan een fles sterke drank van 70cl, twee long drinkglazen, zes blikjes frisdrank en vier blikjes pre-mix drank. Met deze jerrycan heb je alles bij de hand voor een gezellige borrel, waar je ook bent.

Het Perfecte Cadeau voor de Drankliefhebber

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor iemand die graag geniet van een goed drankje en vaak onderweg is? De Jerrycan 20L Bar is gemakkelijk mee te nemen en ideaal om ter plekke heerlijke drankjes te serveren. Inclusief twee long drinkglazen, kun je de rest van de jerrycan vullen met jouw persoonlijke selectie van dranken.

Luxe en Handgemaakt Pronkstuk

Elke Jerrycan Bar is een luxe, handgemaakt pronkstuk dat perfect past in elke mancave, woonkamer, bar of kantoor. Met zijn stoere en robuuste uitstraling is het het ideale cadeau voor mannen die houden van een beetje avontuur in hun leven.

Kenmerken van de Jerrycan Bar - Sterke Drank

  • LET OP: DRANK IS NIET INBEGREPEN

  • Uniek en stoer cadeau

  • Perfecte aanvulling voor elke leefruimte

  • Ruimte voor diverse dranken en glazen

  • Afmetingen: Breedte 45 cm, Hoogte 35 cm, Diepte 18 cmSpecificaties
SKU
39970X
EAN
0