+31 180 750 440
93% van 100
9.3 / 10
Toon alle reviews
Zoeken

Rubberen schenktuit groen

€ 14,95
Rubberen schenktuit groen
Rubberen schenktuit groen
€ 14,95
Bewaar voor later
Houd het schoon en gemakkelijk met de rubberen schenktuit!
Voorraadstatus laden

Met de rubberen schenktuit ga je nooit meer morsen! Deze schenktuit is gemaakt voor stalen jerrycans en zorgt ervoor dat je perfect je vloeistof over kan gieten! Wacht niet langer en voorkom het geknoei!

Omschrijving

Geen geknoei meer met deze rubberen schenktuit! 

Ben je het zat om telkens als je je jerrycan wilt vullen, te knoeien en te morsen? Haal dan nu de rubberen schenktuit in huis. Met deze schenktuit zul je nooit meer druppels verspillen! Deze handige groene schenktuit is speciaal ontworpen voor stalen jerrycans en maakt het vullen van je brandstofcontainer een fluitje van een cent.

Alles netjes houden met deze schenktuit jerrycan!

We kennen het allemaal, je probeert je jerrycan te vullen, maar ondanks je beste inspanningen eindigt een deel van de vloeistof op de grond. Het is niet alleen verspilling, maar ook nog eens gevaarlijk. Met de rubberen schenktuit is dit verleden tijd! Dankzij het slimme ontwerp van deze tuit stroomt de brandstof zonder te morsen precies waar je hem wilt hebben.

Heel eenvoudig te gebruiken

De rubberen schenktuit is ontworpen voor gebruiksgemak. Je bevestigt hem eenvoudig op de opening van je jerrycan en hij blijft stevig op zijn plaats zitten. De schenktuit heeft een perfecte pasvorm voor stalen jerrycans. Het groene rubber zorgt voor een goede afdichting. Je hoeft je geen zorgen te maken dat er brandstof langs de tuit lekt. Tevens passen deze schenktuit op zowel een 5, 10 en 20 liter jerrycan! Hoe handig?

Deze schenktuit is niet alleen handig, maar ook milieuvriendelijk. Doordat je geen druppels brandstof verspilt, draag je bij aan een schonere wereld. Bovendien is de rubberen schenktuit duurzaam en gaat hij lang mee. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je hem na een paar keer gebruiken moet vervangen.

Perfect voor elke situatie!

Of je nu een fanatieke klusser bent die brandstof voor zijn gereedschap nodig heeft of gewoon een extra jerrycan wilt vullen voor noodgevallen, de rubberen schenktuit is een must-have accessoire. Hij maakt het vullen van je jerrycan zo eenvoudig dat zelfs de meest onhandige klusser het zonder morsen kan doen. Door zijn compacte formaat kan je hem ook overal mee naartoe nemen!

Kenmerken van de rubberen schenktuit:

  • Materiaal: Rubber
  • Kleur: Groen
  • Past op zowel een 5, 10 en 20 liter jerrycan
  • Voorkomt morsen en verspilling van brandstof.
  • Eenvoudig te bevestigen en te gebruiken.
  • Milieuvriendelijk en duurzaam.
  • Perfecte pasvorm voor stalen jerrycans.

Wacht niet langer en maak je leven gemakkelijker met de rubberen schenktuit. Nooit meer geknoei en verspilde brandstof Bestel de rubberen schenktuit vandaag nog en laat het morsen tot het verleden behoren. Je zult je afvragen hoe je ooit zonder hebt gekund! De rubberen schenktuit haal je bij MegaGadgets!

Specificaties
SKU
399040
EAN
7104389615640