+31 180 750 440
93% van 100
9.3 / 10
Toon alle reviews
Zoeken

Stalen Jerrycans 20L - Rood - Duurzaam en Veelzijdig - Robuust - Opslagoplossing - Jerrycan brandstof

€ 46,95
Stalen Jerrycans 20L - Rood - Duurzaam en Veelzijdig - Robuust - Opslagoplossing - Jerrycan brandstof
Stalen Jerrycans 20L - Rood - Duurzaam en Veelzijdig - Robuust - Opslagoplossing - Jerrycan brandstof
€ 46,95
Bewaar voor later
Rood staat voor energie, kracht en veiligheid – precies wat onze 20L jerrycan belooft!
Voorraadstatus laden

Robuuste rode stalen jerrycan van 20L. Duurzaam en veelzijdig, perfect voor het veilig opslaan en vervoeren van brandstof.

Omschrijving

Onverzettelijke opslagkracht: Stalen Jerrycans 20L - Rood

Deze rode stalen jerrycans van 20 liter zijn de ideale combinatie van functionaliteit en opvallend design. Ze bieden een duurzame en veelzijdige oplossing voor het veilig bewaren en vervoeren van brandstof en andere vloeistoffen. Hun robuuste constructie garandeert dat ze bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden, terwijl de helderrode kleur ervoor zorgt dat ze altijd goed zichtbaar en herkenbaar zijn. Perfect voor professionals, avonturiers en iedereen die behoefte heeft aan een betrouwbare opslagoplossing.

Gebouwd voor duurzaamheid en veelzijdigheid

De Stalen Jerrycans 20L - Rood zijn gemaakt om lang mee te gaan. Het hoogwaardige staal is behandeld om roest en corrosie te weerstaan, waardoor deze jerrycans geschikt zijn voor allerlei soorten vloeistoffen, van water tot benzine. Of je nu een lange roadtrip plant of gewoon extra opslag nodig hebt in en rondom het huis, deze jerrycans zijn ontworpen om aan al je eisen te voldoen. Hun veelzijdigheid maakt ze onmisbaar voor elke situatie waarin veilige opslag noodzakelijk is.

Robuust en betrouwbaar voor elke taak

Als je op zoek bent naar een stevige en veilige manier om vloeistoffen op te slaan, dan zijn de Stalen Jerrycans 20L - Rood de perfecte keuze. Ze zijn speciaal ontworpen om de inhoud veilig te houden, zelfs onder ruwe omstandigheden. De dikke stalen wanden en de stevige sluiting zorgen ervoor dat er niets uit kan lekken of verdampen. Deze jerrycans zijn ideaal voor gebruik in garages, werkplaatsen, boerderijen of tijdens outdoor activiteiten.

 

Essentieel voor elke Jerrycan brandstof behoefte

 

Deze jerrycans zijn niet alleen een praktische opslagoplossing, maar ook essentieel voor iedereen die brandstof veilig moet opslaan of vervoeren. De Stalen Jerrycans 20L - Rood voldoen aan strenge veiligheidsnormen en zijn uitgerust met functies zoals een lekvrije dop en een handige schenktuit, wat het bijvullen van machines of voertuigen eenvoudig en veilig maakt. Met deze jerrycans kun je met vertrouwen op pad, wetende dat je brandstofvoorraad veilig is.

 

Specificaties
SKU
399021
EAN
7104382052985