+31 180 750 440
93% van 100
9.3 / 10
Toon alle reviews
Zoeken

Wijn Giftset

Vanaf € 99,95
Mancave must-have: Wijn Giftset Jerrycan!
Voorraadstatus laden

Groen, rood en zwart - 10L - Perfect voor in de mancave - Excl. drank - Jerrycan cadeau - Wijn cadeau

Wil je een echt uniek cadeau geven aan de wijnliefhebber in je leven? Onze Wijn giftset jerrycans zijn het perfecte geschenk! Beschikbaar in de kleuren groen, rood en zwart en met een capaciteit van 10L, zijn deze originele meubels gemaakt van stalen jerrycans een stoere en stijlvolle manier om je favoriete wijn op te slaan en te presenteren.

Omschrijving

Ontdek onze geweldige Wijn giftset jerrycans! Deze originele meubels zijn gemaakt van stalen jerrycans en zijn beschikbaar in de kleuren groen, rood en zwart. Lees verder om te ontdekken waarom deze jerrycans de perfecte manier zijn om je favoriete wijn op te slaan en te presenteren.

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor de wijnliefhebber in je leven? Zoek niet verder! Onze Wijn giftset jerrycans zijn het perfecte geschenk voor elke wijnliefhebber.

Onze Wijn giftset jerrycans zijn niet alleen functioneel, maar ook een geweldige decoratie voor in je mancave. Ze zijn perfect om je favoriete wijn op te slaan en te presenteren op een unieke en stoere manier. De jerrycans zijn beschikbaar in de kleuren groen, rood en zwart, zodat je er een kunt kiezen die bij je interieur past.

Stel je voor dat je je vrienden je wijn-collectie presenteert in een van onze stoere jerrycans. Ze zullen zeker onder de indruk zijn van de stijlvolle en unieke presentatie. Of geef hem cadeau aan een vriend of familielid die van wijn houdt en laat ze genieten van deze unieke manier van opslaan en presenteren van hun favoriete drankje.

Specificaties?

  • Exclusief drank!
  • 2 Glazen
  • Houten interieur
  • Inhoud van 10L

Bestel nu onze Wijn giftset jerrycan en geef een geweldig cadeau aan de wijnliefhebber in je leven! Of bestel er een voor jezelf en geef je wijn-collectie de presentatie die het verdient.

Specificaties
SKU
39944X
EAN
0