De jerrycan bar

The jerrycan bar.

Bij Designed By Man maken wij onze eigen unieke producten van de Jerrycan. Zoals de Jerrycan bar hiervan hebben wij vier verschillende edities:

Doordat wij verschillende soorten hebben is er voor iedereen iets naar keuze. Onze producten worden gemaakt van verschillende maten jerrycans 5, 10 en 20 liter. Wij hebben ook nog andere producten dan alleen de bar maar dan kunt u beter zelf op de site kijken.

Hoe ontstond het idee van de jerrycan bar

De Jerrycan bar begon zoals alle goede producten met een idee. Het begon met twee vrienden die lege jerrycans inkochten en deze openslepen. Vervolgens kwam er een houten interieur in en werd het deurtje erop gezet. Om te kijken of dit idee verwerkelijkt kon worden naar iets groots hadden ze het product op facebook geplaatst. Binnen de kortste keren was de bar gekocht en was er meer vraag naar dit product. Nu worden er duizenden jerrycans per jaar gemaakt en verkocht voornamelijk door middel van B2B.

Een jerrycan bar maken doe je zo!

Al onze producten worden gemaakt door 2 medewerkers die elke dag in de werkplaats hard bezig zijn om uw orders gereed te maken. Om een jerrycan bar te maken moet deze eerst worden opengemaakt. Daarna worden de scharnieren geplaats op de jerrycan vervolgens gaan wij de jerrycan tapen (kantafwerkprofiel aanbrengen) dit bedekt de scherpe delen van de jerrycan. Op het moment dat de kousband eromheen zit kunnen wij het deurtje vastmaken en het slotje aanbrengen. Op dit punt is de eerste stap gedaan. De tweede stap is het interieur maken van hout dit is echt maatwerk want als dit te groot is past het niet. Op het moment dat het interieur klaar is wordt deze in de jerrycan vastgezet en na het drogen van de lijm is deze dan klaar. Als u zelf interesse heeft om uw eigen bar te maken hebben wij ook een DIY pakket voor de liefhebber.

Waar kunt u onze jerrycan bar voor gebruiken?

Onze speciale jerrycan bar kan je gebruiken op allemaal gelegenheden denk aan bijvoorbeeld een dagje weg, een feestje of gewoon in de mancave. Ook hebben wij vele andere producten die allemaal net iets anders zijn: zoals de Jerrycan Kast basic+. Hierin kunt u allemaal spullen opbergen zoals uw verzorgingsspullen of uw sleutels, portemonnee etc.

Waar kan je een jerrycan bar kopen?

Natuurlijk kan je de jerrycan bar kopen bij ons de enige echte Designed By Man. Maar omdat wij ook leveren aan retailers kunt u het product ook vinden bij onze partners. Let er wel op dat wanneer je een bar koopt dat een jerrycan met drank een optie is en niet standaard. Als u de jerrycan met alcohol wilt hebben moet u deze optie aanvinken tijdens het bestellen. Heeft u na deze blog interesse in een jerrycan bar? klik dan hier.

Vind je dit interessant? Deel & like!

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie