Jerrycan gin bar zwart

Voor de echte Gin liefhebber!

Ben je een echte Gin-tonic liefhebber of ken je iemand die dat is? Ben je op zoek naar een luxe relatiegeschenk of een origineel gin cadeau? Zoek dan niet verder en bestel vandaag nog de jerrycan gin bar! Oorspronkelijk werden de stalen jerrycans gebruikt om brandstof veilig te kunnen vervoeren. Designed by Man zorgt ervoor dat ook de gin hier veilig in vervoerd kan worden. Deze stalen jerrycan is super uniek én handig om mee te nemen naar iedere gelegenheid! Waar zet jij hem neer? Wil je hem liever ophangen? Ook dat kan, bestel hem dan met ophanggaten. 

Wat zit er in de Gin bar? 

In de jerrycan gin bar is ruimte voor 1 fles gin, 3 mixer flesjes en 2 glazen. Let op! In de prijs van de gin bar zijn glazen inbegrepen. De alcohol is niet inbegrepen dit is een optie die je moet aanvinken voordat je de bar in jouw winkelwagen doet. Dit geldt ook voor de ophanggaten, dit is namelijk ook een optie.

De afmetingen van de jerrycan zijn:

Hoogte46.8 cm
Breedte34.5 cm
Diepte16.5 cm

Wanneer gebruik je een gin bar?

Wanneer je opzoek bent naar een cadeau gin liefhebber is het lastig om leuke gin cadeau ideeen op te doen. Wij van Designed by Man helpen je daarbij en bieden de jerrycan gin bar aan! Natuurlijk is deze toffe gin bar niet alleen leuk als cadeau, maar ook als meubel in jouw huis. Je zou hem op een kast kunnen zetten, de bar meenemen wanneer je weggaat of je kunt kiezen tijdens het bestellen voor de optie 'met ophanggaten'. Zo valt de jerrycan gin bar enorm op bij jou in huis!

Hoe wordt de jerrycan gin bar gemaakt?

Al onze minibars worden gemaakt door onze medewerkers die elke dag in de werkplaats hard bezig zijn om uw orders gereed te maken. Alle bars worden gemaakt van jerrycans die weer gemaakt zijn van plaatstaal. Het type jerrycan dat wij gebruiken is het militaire model die als sinds de 2de wereldoorlog in de omloop is. De jerrycan heeft een hoogwaardige lak waardoor deze er mooi uitziet.

De eerst stap van het maken van de jerrycan mini bar is het openmaken van de jerrycan. Daarna worden de scharnieren geplaats op de jerrycan. Vervolgens gaan wij de jerrycan tapen (kantafwerkprofiel aanbrengen) dit bedekt de scherpe delen van de jerrycan. Op het moment dat het kantafwerkprofiel eromheen zit kunnen wij het deurtje vastmaken en het slotje aanbrengen. Op dit punt is de eerste stap gedaan.

De tweede stap is het interieur maken van hout. Dit is echt maatwerk, want als dit te groot is past het niet. Op het moment dat het interieur klaar is wordt deze in de jerrycan vastgezet en na het drogen van de lijm is deze dan klaar. 

Als u zelf interesse heeft om uw eigen bar te maken hebben wij ook een DIY-pakket voor de liefhebber.

Wat biedt Designed by Man aan

De jerrycan gin bar is leverbaar in de kleuren groen, zwart, rood, geel, lichtblauw en wit. Andere kleuren zijn op aanvraag ook mogelijk. Wij van Designed by Man kunnen er ook voor zorgen dat de jerrycan gin bar compleet gecostumized wordt naar jouw eigen smaak! Wij hebben namelijk de mogelijkheid om de jerrycan te personaliseren, denk hierbij aan persoonlijke teksten, alcohol logo's of een bedrijfslogo!

De jerrycan gin bar wordt standaard exclusief drank, maar inclusief de longdrink glazen geleverd. Wil je een gin bar bestellen inclusief drank? Dan kun je voor deze optie kiezen voor het afrekenen!

Grootverbruikers

Heb je zelf interesse om de jerrycan wijn bar te verkopen? Maak dan gebruik van onze handige B2B. Momenteel verkopen wij ruim 80% van onze producten buiten Nederland. En wij zijn altijd opzoek naar nieuwe verkopers voor onze producten binnen Nederland. Wil je de samenwerking aangaan dan komen wij uiteraard graag in contact met jou. Stuur ons een mail naar sales@designedbyman.nl met jouw gedachten erbij en wij zullen je voorzien van de benodigde informatie. Wij kijken uit naar het eerste contact!

Vragen

Heb je vragen over dit product of een ander product? Stel deze dan gerust! Op werkdagen staan onze medewerkers tussen 8.00 - 17.00 telefonisch voor jou klaar. Bel naar +31 (0) 180 750 444. Stel je jouw vraag liever via de mail? Geen probleem! Stuur je vraag naar sales@designedbyman.nl en krijg binnen 24 uur antwoord op jouw vraag.

Bekijk ook

De jerrycan barjerrycan wijn barjerrycan his & hers bar

Vind je dit interessant? Deel & like!

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie