Jerrycan his & hers bar rood

Jerrycan his & hers bar

Kan je niet kiezen tussen wijn of whisky? Dan is de jerrycan his & hers bar echt iets voor jou! Waar zet jij hem neer in je mancave? Of ben je opzoek naar een origineel verlovings- of trouwerij cadeau? Dit is het ideaal cadeau voor hem en haar. Gevuld met zowel een favoriete fles voor hem en voor haar Bestel hem met ophanggaten zodat de his & hers bar mooi op zijn recht komt aan de muur. 

Dit model biedt plek voor:

1x wijnfles 70 cl
1x Whiskyfles 70 cl 
1x wijnglas (standaard meegeleverd) 
1x whisky glas (standaard meegeleverd) 

De afmetingen van de jerrycan zijn:

Hoogte46.8 cm
Breedte34.5 cm
Diepte16.5 cm

Hoe wordt de jerrycan his & hers bar gemaakt?

Al onze minibars worden gemaakt door onze medewerkers die elke dag in de werkplaats hard bezig zijn om uw orders gereed te maken. Alle bars worden gemaakt van jerrycans die weer gemaakt zijn van plaatstaal. Het type jerrycan dat wij gebruiken is het militaire model die als sinds de 2de wereldoorlog in de omloop is. De jerrycan heeft een hoogwaardige lak waardoor deze er mooi uitziet.

De eerst stap van het maken van de jerrycan mini bar is het openmaken van de jerrycan. Daarna worden de scharnieren geplaats op de jerrycan. Vervolgens gaan wij de jerrycan tapen (kantafwerkprofiel aanbrengen) dit bedekt de scherpe delen van de jerrycan. Op het moment dat het kantafwerkprofiel eromheen zit kunnen wij het deurtje vastmaken en het slotje aanbrengen. Op dit punt is de eerste stap gedaan.

De tweede stap is het interieur maken van hout. Dit is echt maatwerk, want als dit te groot is past het niet. Op het moment dat het interieur klaar is wordt deze in de jerrycan vastgezet en na het drogen van de lijm is deze dan klaar. 

Als u zelf interesse heeft om uw eigen bar te maken hebben wij ook een DIY-pakket voor de liefhebber.

Wanneer gebruik je een his & hers bar?

De jerrycan his & hers bar is een perfect cadeau voor hem en haar samen. In deze jerrycan bar is ruimte voor twee verschillende soorten drank. Je zou het bijvoorbeeld als cadeau huwelijk of als verloving cadeau kunnen geven. Denk je dat hij beter zou staan op de muur? Bestel de bar dan 'met ophanggaten'. 

Wat biedt Designed by Man aan

De jerrycan his & hers bar is leverbaar in de kleuren groen, zwart, rood, geel, lichtblauw en wit. Andere kleuren zijn op aanvraag ook mogelijk. Wij van Designed by man kunnen er ook voor zorgen dat de jerrycan wijn bar compleet gecostumized wordt naar jouw eigen smaak! Wij hebben namelijk de mogelijkheid om de jerrycan te personaliseren, denk hierbij aan persoonlijke teksten, alcohol logo's of een bedrijfslogo!

De jerrycan his & hers bar wordt standaard exclusief een fles drank, maar inclusief de glazen geleverd. Wil je een his & hers bar bestellen inclusief drank? Dan kun je voor deze optie kiezen voor het afrekenen!

Grootverbruikers

Heb je zelf interesse om de jerrycan his & hers bar te verkopen? Maak dan gebruik van onze handige B2B. Momenteel verkopen wij ruim 80% van onze producten buiten Nederland. Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe verkopers voor onze producten binnen Nederland. Wil je de samenwerking aangaan dan komen wij uiteraard graag in contact met jou. Stuur ons een mail naar sales@designedbyman.nl met jouw gedachten erbij en wij zullen je voorzien van de benodigde informatie. Wij kijken uit naar het eerste contact!

Vragen

Heb je vragen over dit product of een ander product? Stel deze dan gerust! Op werkdagen staan onze medewerkers tussen 8.00 - 17.00 telefonisch voor jou klaar. Bel naar +31 (0) 180 750 444. Stel je jouw vraag liever via de mail? Geen probleem! Stuur je vraag naar sales@designedbyman.nl en krijg binnen 24 uur antwoord op jouw vraag.

Bekijk ook

De jerrycan barjerrycan wijn barjerrycan gin bar

Vind je dit interessant? Deel & like!

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie