Jerrycan wijn bar geel

Jerrycan wijn bar

Designed by Man vertegenwoordigt het meest bijzondere wijn cadeau: de jerrycan wijn bar. Het cadeau waar mannen en vrouwen wél op zitten te wachten! Een unieke, stoere barcabinet verkrijgbaar in verschillende varianten. Denk aan een toffe jerrycan wijn bar met een fles rode of witte wijn. Dit bijzondere wijn cadeau is een luxe handgemaakt item voor in jouw mancave of een stoer en super origineel relatiegeschenk!

Hoe wordt een jerrycan wijn bar gemaakt

Al onze minibars worden gemaakt door onze medewerkers die elke dag in de werkplaats hard bezig zijn om uw orders gereed te maken. Alle bars worden gemaakt van jerrycans die weer gemaakt zijn van plaatstaal. Het type jerrycan dat wij gebruiken is het militaire model die als sinds de 2de wereldoorlog in de omloop is. De jerrycan heeft een hoogwaardige lak waardoor deze er mooi uitziet.

De eerst stap van het maken van de jerrycan mini bar is het openmaken van de jerrycan. Daarna worden de scharnieren geplaats op de jerrycan. Vervolgens gaan wij de jerrycan tapen (kantafwerkprofiel aanbrengen) dit bedekt de scherpe delen van de jerrycan. Op het moment dat het kantafwerkprofiel eromheen zit kunnen wij het deurtje vastmaken en het slotje aanbrengen. Op dit punt is de eerste stap gedaan.

De tweede stap is het interieur maken van hout. Dit is echt maatwerk, want als dit te groot is past het niet. Op het moment dat het interieur klaar is wordt deze in de jerrycan vastgezet en na het drogen van de lijm is deze dan klaar. 

Wanneer gebruik je een wijn bar

De jerrycan wijn bar is zeer veelzijdig. Deze jerrycan is een leuk cadeau wijn of natuurlijk voor in jouw eigen huis. Als je voor dit wijn cadeau pakket kiest weet je zeker dat je iemand anders of jezelf zeker bij zult maken! Ook kun je de bar gemakkelijk meenemen als je ergens naartoe gaat. De wijn en wijnglazen zullen onbeschadigd en in style aan komen op de plaats van bestemming. Bij het bestellen kun je ook voor de optie 'met ophanggaten' kiezen. Zo kan je jouw wijn bar ophangen aan de muur waardoor hij enorm op zal vallen!

Wat biedt Designed by Man aan


De jerrycan wijn bar is leverbaar in de kleuren groen, zwart, rood, geel, lichtblauw en wit. Andere kleuren zijn op aanvraag ook mogelijk. Wij van Designed by man kunnen er ook voor zorgen dat de jerrycan wijn bar compleet gecostumized wordt naar jouw eigen smaak! Wij hebben namelijk de mogelijkheid om de jerrycan te personaliseren, denk hierbij aan persoonlijke teksten, alcohol logo's of een bedrijfslogo!

De jerrycan wijn bar wordt standaard exclusief de fles wijn, maar inclusief de longdrink glazen geleverd. Wil je een wijn bar bestellen inclusief drank? Dan kun je voor deze optie kiezen voor het afrekenen!

De afmetingen van de jerrycan zijn:

Hoogte46.8 cm
Breedte34.5 cm
Diepte16.5 cm

Grootverbruikers

Heb je zelf interesse om de jerrycan wijn bar te verkopen? Maak dan gebruik van onze handige B2B. Momenteel verkopen wij ruim 80% van onze producten buiten Nederland. En wij zijn altijd opzoek naar nieuwe verkopers voor onze producten binnen Nederland. Wil je de samenwerking aangaan dan komen wij uiteraard graag in contact met jou. Stuur ons een mail naar sales@designedbyman.nl met jouw gedachten erbij en wij zullen je voorzien van de benodigde informatie. Wij kijken uit naar het eerste contact!

Vragen

Heb je vragen over dit product of een ander product? Stel deze dan gerust! Op werkdagen staan onze medewerkers tussen 8.00 - 17.00 telefonisch voor jou klaar. Bel naar +31 (0) 180 750 444. Stel je jouw vraag liever via de mail? Geen probleem! Stuur je vraag naar sales@designedbyman.nl en krijg binnen 24 uur antwoord op jouw vraag.

Bekijk ook

De jerrycan barjerrycan gin barjerrycan his & hers bar

Vind je dit interessant? Deel & like!

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie